Kemal Çillioğlu 4 yıldır flört ettiği Esra Kurağ’a dün akşam farklı bir evlenme teklifi etti. Anıt Partk’ta mumlarla “Benimle evlenirmisin” yazan Kemal, sevdiği Esra için bir de pankart yaptırdı. Saat 22:00 sıralarında Anıtpark’a çağırdığı sevgilisi Esra’ya sürpriz yapan Kemal evlenme teklifi etti. Anıtpark’a geldiğinde gözlerine inanamayan Esra Kemal’in boynuna sarılarak teşekkür etti. Kemal bir elinde çiçek diğer elinde yüzük ile diz çökerek Esra’ya evlenme teklif etti. Esra da kemalin teklifine evet diye cevap verince bu anı gören vatandaşlar hep birlikte genç çifti alkışladılar.

Daha sonra duygularını aktaran Esra Kurağ, çok mutlu olduğunu ve böyle bir şeyi beklemediğini ifade etti. Gelecek ile ilgili de konuşan Esra, mutlu bir çift olmak istediklerini ifade etti ve herkese mutluluğun nasip olmasını diledi.

Heyecandan yerinde duramayan Kemal Çillioğlu da ne söyleyeceğini bilemediğini ve çok mutlu olduğunu ifade etti. Gelecekte her şeyi ile Esra’ya sahip çıkacağına söz veren Kemal düğün tarihini de en kısa zamanda dedi ve herkesi davet etti.

Haber; R. BAL