Vatandaşların sıkıntı ve şikayetleri ile sorunlarına çözüm aradığı Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattı’na gelen bir görüntü, Koçyazı Mahallesi’ndeki hijyen sorununu gözler önüne serdi.

Mahallede bulunan bir besin çiftliğindeki büyükbaş hayvanların dışkısı, yağmur suları ile karışınca berbat bir görüntü oluşturdu. Üstelik bu pis su yaklaşık 1 kilometre boyunca dere gibi akarak Karaca Deresi’ne ulaşıyor.  



Yaşanan bu hijyen sorununa kayıtsız kalmayan bir vatandaş da çareyi, Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattı’na ulaşmakta buldu. Pis suların oluşturduğu manzaradan rahatsızlık duyan vatandaş ihbar hattımıza gönderdiği video ve fotoğraflarda durumun ciddiyetini gözler önüne serdi.



Besi çiftliğinin bulunduğu mevkide bölgeye yeni kazandırılan Hacı Hidayet Türkseven Özel Eğitim Merkezi’nin de bulunduğunu ve çocukların her gün bu ortamda okula gidip geldiğini söyleyen vatandaş, “Çocuklarımızı okula götürüyoruz. Hoş bir görüntü değil. Sağlıkları konusunda da endişeliyiz. Bu durumdan çok rahatsızlık duyuyoruz” ifadesinde bulundu.

Haber: E.K.DURSUN


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ