Beyciler mahallesinde yollarının asfalt yapılması isteğiyle sokağa dökülen vatandaşların sesini yetkiler duydu. Haberimizin ardından Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bugün sokağa gelerek, çamur zemini greyder vasıtasıyla düzeltti ve asfalt için alt zemin malzemesi döktü.

Çamurdan geçilmeyen sokağın asfalt yapılması için birçok kez yetkililere başvuruda bulunduklarını söyleyen vatandaşlar, özelikle çocukların ve hastaların çok sıkıntı yaşadığını dile getirerek biran önce çözüm istemişti.

Haberimizin ardından harekete geçen yetkililer, yol düzeltme çalışmalarına başladı. Yollarının yapılmaması nedeniyle düştükleri zor durumu göstermek için dün sokağa dökülen vatandaşların bugün yüzü gülüyordu.

“Artık ayağımızdan bu çizmeleri çıkaracağız.” Diyen Ali Gökçe “Yolumuzda emeği olan herkese çok teşekkür ederiz. Çocuklarımız da çok büyük zahmet çekiyordu. Gelen misafirlerimize çok mahcup oluyorduk. Şimdi bir tek sorunumuz kaldı o da doğalgaz. Onu da çözersek çok mutlu olacağız.” derken bir diğer vatandaş da “Durumuzu çok kötüydü. Biz durumuzu kimseye anlatamıyorduk siz geldiniz aracı oldunuz. Tahtalarla yürüyorduk. Allah yapanlardan da sizlerden de razı olsun bizi çamurdan kurtardınız.” Diyerek herkese teşekkür etti.