Beyköy'de pazaryerinin tam ortasına bırakan belediyeye ait resmi araç pazarcıların tepkisine neden oldu.

 

Her hafta cuma günü beldede kurulan pazar için Beyköy'ün yolunu tutan pazarcı esnafı, kapalı pazaryerine geldiklerinde Beyköy Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü aracının tezgah açılan yerde park halinde bırakıldığını gördü. Tezgahlarını hazırlamak için sabahın erken saatinde pazar kurulan alana gelen ancak park edilmiş resmi araç yüzünden kendilerine ayrılan alanda hiçbir şey yapamayan pazarcılar, saatlerce beklemelerine karşılık gelen-giden olmayınca duruma isyan etti.

 

Öncü Whatsapp İhbar Hattı'na park halinde bırakılmış aracın fotoğraflarını gönderen tepkili esnaflar, "Beyköy Belediyesi'nin çalışma anlayışı; çözüm değil, sorun üretmek!" yorumunda bulundu.
 
Pazar kurulduğu günlerde zabıta ekibinin denetimlerde bulunmasına alışkın olduklarını belirten pazarcılar, "Zabıta aracı bırakılmış olsa 'Yine erkenden gelirler' deriz ama bu fen işleri aracı. Burada bunun ne işi var. Bir de tezgah açılan yerlerin tam ortasına bırakılmış. Yanlış park edenlere ceza kesen Beyköy Belediyesi de bunu yaparsa başkası ne yapmaz! Demek ki Beyköy'de belediye bu şekilde çalışıyor. Vatandaşın tezgah açtığı yere araba park ediliyor." şeklinde tepkisine dile getirdi.

 
Sabah saat 09:00 sıralarında pazarcı esnafının hala aracın kaldırılmasını beklediği ve bu yüzden mağdur olduğu öğrenildi.

Haber: C.ÜSTÜNER