Beyköy Belediyesi uyuşturucuyla mücadelede harekete geçti. Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, otobüs duraklarına “Uyuşturucuya Hayır” afişleri astırarak uyuşturucu vakalarının son bulması için gençlerimize ve geleceğimize sahip çıkalım mesajı verdi.


Düzce’de zaman zaman şahit olunan uyuşturucu kullanmış gençlerin üzücü durumlarının son bulması adına Beyköy Belediyesi önemli bir adım attı. Beyköy Belediyesi hazırladığı afişlerle gençlere ve ailelere mesaj vererek onların uyuşturucudan uzak durmasını amaçlıyor. Hazırlanan afişlerde uyuşturucu merakla başlar ölümle biter, benim çocuğum yapmaz deme geleceğine sahip çık gibi mesajlara yer verilirken fotoğraflarla uyuşturucu almış gençlerin ibretlik görüntülerine de yer verildi.

Belediye Başkanı Osman Kılıç ise çalışmayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Uyuşturucu ile mücadelemiz billboard ile devam etmektedir. Uyuşturucu bağımlılığı, özellikle gençleri tehdit eden büyük bir tehlikedir. Şartlar ne olursa olsun, kullanılan bütün uyuşturucu maddeler zararlıdır. Doğru düşünme becerisini ve davranışları olumsuz etkileyen ve yoksunluğunda insanı zor duruma düşüren, zevk için kullanılan her madde uyuşturucudur, tehlikedir. Gençlerimize ve Geleceğimize Sahip Çıkalım.”

Haber:Y.SEVER