Evlerinden çıkıp belki akrabalarına, belki de arkadaşlarını ziyaret etmek istiyorlardı. Fakat istedikleri olmadı ve bir anda hayatları karardı.

Bugün saat 16.00 sıralarında Konuralp Kavşağı'nda bir tırla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti,

1 kişi ise ağır yaralandı. Murat Kıycı idaresindeki 81 UM 895 plakalı otomobil Konuralp ışıklarından Düzce istikametine dönmek isterken Düzce istikametinden Akçakoca istikametine seyreden Hasan Kar idaresindeki 34 EK 3670 plakalı TIR ile çarpıştı.
Feci kazada sürücü Murat Kıycı ile araçta yolcu olarak bulunan daha 3 yaşındaki oğlu Batuhan Kıycı hayatını kaybederken, anne Serap Kıycı ve 7 yaşındaki oğlu Metehan Kıycı ağır yaralandı.

Yaralılar 112 acil servis ambulansı ile Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan anne Serap Kıycı da kazadan aldığı yaraya daha fazla dayanamadı ve hastanede hayatını kaybetti. Aileden sadece oğul Metehan Kıycı kaldı. Onun durumu da ciddiyetini korurken kazayla birlikte bir aile de umutlarını kaybetmiş oldu.