Genç MÜSİAD Düzce Şubesi'nin 3. Olağan Genel Kurulu Dernek binasında MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yavuz Fettahoğlu ve Genç MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Ömer Levent Bilgin ile dernek üyeleri katılımıyla yapıldı. Tek listeyle gidilen genel kurulda mevcut şube başkanı Ömer Levent Bilgin'in ekibi yeniden yönetime seçildi. 

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak genel kurulda yaptığı konuşmada, 2002 yılından bu yana Türkiye’nin en büyük gençlik sivil toplum kuruluşu olma unvanını taşıyan Genç Müsiad’ın Düzce’de 2012 yılında kurulduğunu söyledi.

“MÜSİAD’ın emeklisi olmaz, rahmetlisi olur. Genç MÜSİAD’ın da MÜSİAD’lısı olur”
Genç ve Dinamik kadrosuyla Genç MÜSİAD’ın yeni Türkiye’nin en önemli unsuru haline geldiğini ifade ederen Çakmak, “Bugün Düzce ticaretinde en etkili olan genç müteşebbislerimiz girişimci ruhlarını pratik zekalarıyla birleştirerek ya da görev aldıkları firmaları önemli noktalara getirmişlerdir. Gençlik kurulları çok faydalı hizmetler yaptılar. MÜSİAD bayrağını hep yukarıda tuttular. Yeni yönetiminde bu bilinçle hareket edeceğine yürekten inanıyorum. MÜSİAD’ın emeklisi olmaz, rahmetlisi olur. Genç MÜSİAD’ın da MÜSİAD’lısı olur. Bu bayrak taşıdıkça güzel.” Şeklinde konuştu.

Genç MÜSİAD artık sadece lokal bir dernek değil
Fettahoğlu, Genç MÜSİAD Düzce Şubesi'nin 3. Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, MÜSİAD'ın Türkiye'de gençlere yol açtığını ve bu yolda çalışmalar yaptığını söyledi.

Derneğin yurt içinde ve yurt dışında kendisinden söz ettirecek çalışmalara imza attığını belirten Fettahoğlu, “Genç MÜSİAD artık sadece lokal bir dernek değil, aynı zamanda uluslararası varlığı bulunan bir kuruluş haline geldi. Bu başarı için ciddi fiziki ve ilmi çalışmalar yaptık. Üniversitelerde olduğu gibi lise ve ortaokul düzeylerinde birçok çalışma yaptık, girişimcilik alanında da tecrübeler edindik.” diye konuştu.

Kararlı vatanına milletine güvenen, vatanın ve milletinin güvendiği bir gençlik var
MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Ömer Levent Bilgin ülkenin geçtiği zor günlerde işe daha sıkı sarılacaklarını kaydetti.

Bilgin, “Artık eski gençlik yok. Yeni gençlik var. Daha cesur, kararlı vatanına milletine güvenen, vatanın ve milletinin güvendiği bir gençlik var. Ülkenin birliği dirliği için çalışmalarımıza devam ettiğimiz, bu aşamada daha çok üretime yöneldiğimiz, elimizden gelinen en iyisi olması için gayret ettiğimiz aşikardır. Şimdi sükût, dua ve çabayla geçirdiğimiz, metanetli ve dinç olmaya devam ettiğimiz günlerin sessizliğinin sebebi budur.”dedi.



Konuşmanın ardından yapılan oylama sonucu, mevcut şube başkanı Ömer Levent Bilgin'in ekibi yeniden yönetime seçildi. Fettahoğlu, genel kurul sonunda Genç MÜSİAD üyelerine dernek rozeti taktı. Genel kurul toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.