Düzce Üniversitesi 2013-2014 Akademik Yılı Mezuniyet Düzce Üniversitesi Stadyumunda gerçekleştirildi. Bu yıl 7.’sinin düzenlendiği Mezuniyet törenine Düzce Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker başta olmak üzere çok sayıda davetli ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan mezuniyet töreni açılış konuşmaları ile devam etti. Okul birincisi Akçakoca meslek Yüksek Okulu öğrencisi Reyhan Bostancıoğlu, eğitim alanında ailesine desteğinden ötürü teşekkür etti.


Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasında Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu, mezun öğrencilere hayatlarında başarılar diledi. Yapımı yılan hikayesine dönen üniversite yolunun göreve gelir gelmez asfaltlanmasını sağlayan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve İl Özel İdaresin teşekkür etti.


Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi, yaş kütüklerine isimleri çakıldı. Okul birincilerine plaket verilmesinin ardından öğrenciler topluca kep fırlatarak mutluluklarını paylaştılar. Bazı öğrenciler, Soma'daki Maden Faciasında hayatını kaybeden işçileri baret takarak andılar...


Okul birincisi Akçakoca meslek Yüksek Okulu öğrencisi Reyhan Bostancıoğlu ve Mühendislik fakültesinin bu yılki tek müzeni Ayşe Eryalçın ise mutluluklarını öncü tv mikrofonlarına paylaştı.

 

Haber;S.Kaşkır