Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Akçakoca’nın Karatavuk köyünde yaklaşık bin kişinin katılımıyla düzenlenen geleneksel iftar programına katıldı. Programa Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. Karatavuk Muhtarlığı tarafından cami bahçesinde verilen yemekte köy halkıyla birlikte orucunu açan Özlü, iftardan sonra yaptığı açıklamada köyle ilgili anısını anlattı.

Özlü, "Seçim çalışmaları sebebiyle buraya birçok kez geldim. Buranın halkı çok içten ve samimi. Buradaki köy sakinlerinin çoğu yurt dışında gurbetçi olarak çalışıyor. Yabancı dilleri çok gelişmiş. Seçim öncesi yaptığımız çalışmalarda bu köyde örneğini yaşadık. Kahvehanede bir köy sakini beni yakından tanıdığını, 'face to face' olarak ilk kez gördüğünü söylemişti. Buna çok şaşırmıştım." diye konuştu.

Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, Özlü’ye yoğun mesaisi arasında zaman ayırarak iftar programına katıldığı için teşekkür etti.Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Akçakoca’daki iftar programının ardından Kaynaşlı’ya geçti. Önce Kaynaşlı Belediyesi’ne geçen Bakan Özlü, ardından bir çay bahçesinde, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ile birlikte vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.

Haber;S:KAŞKIR