Düzce’de orman müdürlüğü binalarında tamirat ve onarım işleri hız kesmeden devam ediyor. 2015 yılı içerisinde Düzce Orman İşletme Müdürlüğü yerleşkesi içerisinde bulunan 3 katlı bina ile tek katlı 2 binanın banyo, tuvalet, mutfak, kapı, boya, laminant parke ve elektrik tesisatı işleri tamamen yenilenerek tamamlandı.

Bunun yanında Düzce Orman İşletme Müdürlüğü Doğanlı ve Muncurlu TKM ile Muncurlu Depo Binası onarım yapım işi toplam 409 bin liraya ihale edilerek çalışmalara vakit kaybetmeden hemen başlandı.

Yapı Denetim Komisyonu tarafından sürekli kontrol edilen işlerle ilgili İşletme Müdürü Selçuk Yıldız, devam eden onarım işlerinin bitmesine müteakip binaların daha sağlıklı, daha modern, ekonomik yönden tasarruflu ve teşkilata yakışır şekilde çalışanların kullanımına hazır olacağını ifade etti.

İş veriminin artması hedefleniyor

Öte yandna Yığılca’da da bina onarımları tüm hızıyla sürüyor. Yığılca Orman İşletme Müdürlüğü'nün 2015 yılı yatırım programında yer alan idari binası ve toplu koruma binalarının onarım çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen  Yığılca Orman İşletme Müdürü Sefer Tüce, bina ve tesis onarımlarının devam ettiğini ifade ederek, bu çalışmalar sayesinde bina ve tesislerde kalan kurum personelinin çalışma ortamlarının ve barınma ihtiyaçlarının en üst seviyede karşılanacağını ve iş veriminin artmasının hedeflendiğini belirtti.

Haber:C.ÜSTÜNER