2009-2014 dönemleri arasında Düzce Belediye Meclis üyesi olan, Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Ergin Çelikağ'ın Düzce Organize Sanayi Bölgesinde otomotiv yedek parça üretimi üzerine faaliyet gösteren bir fabrikada makine mühendisi olarak çalışan oğlu Emre Çelikağ için cenaze töreni düzenlendi.

Genç yaşta ölümüyle sevenlerini üzen Çelikağ için bugün cenaze töreni yapıldı. Çelikağ’ın cenazesi Cedidiye Mahallesindeki evinden alınarak öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı için Cedidiye Camiine getirildi. Çelikağ’ın acılı babası Ergin Çelikağ ayakta durmakta güçlük çekti.



Çelikağ cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul ederken Emre Çelikağ’a İspanya’da eşlik eden yakın arkadaşları tabutunun başından ayrılmadı.





Cenaze namazına Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, iş adamları ve vatandaşlar katıldı. Helallik alınmasının ardından kılınan cenaze namazı kılındı. Çelikağ namazın ardından şehir mezarlığına defnedildi.





9 Temmuz tarihinde üç arkadaşı ile birlikte çalışma ve inceleme gezisi için gittiği İspanya’nın Mallorca Adasında denizde boğulma tehlikesi geçiren Çelikağ, Hospital De Manacor hastanesinin yoğun bakım bölümüne kaldırılarak yoğun bakımda 6 gün geçirdikten sonra  ambulans uçak ile Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Yoğun Bakım Bölümüne getirilmişti. Genç mühendis, doktorların müdahalesine rağmen dün 16 günlük yaşam savaşını kaybederek vefat etmişti.

Haber:Y.SEVER