Yaklaşık 5 aydır kapalı olan Gölyaka Bağlantı yolundaki son durumu Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut aktardı. Çalışmaların sonuna geldiğini ifade eden Akbulut, yolun 15 gün içinde açılacağını ve bir daha aynı sorunla yaşanmayacağını vurguladı.

 


BUNDAN SONRA BOZULMAYACAK


Akbulut, “Kurbana yetişmeyeceğini söylemiştim. Çalışmalar devam ediyor. 15 güne kadar biteceğini düşüyorum. Dolgularını yaptılar tüm hafriyatı çıkardılar. Kalıcı bir tadilat yapıyoruz. İnşallah bundan sonra bozulmayacak.” şeklinde konuştu.


ÖNCELİK İMAR


Göreve geldiği günden bu yana ilçede yaptıkları çalışmaları anlatan Akbulut, önceliğin imar olduğunu bir kez daha vurguladı.


Akbulut, “Belediyecilik kendi başına bir iş. Geliştikçe ihtiyaçlarda artıyor. Bizim ilçemizde gelişen bir ilçe. Biz istikbalimizi turizmde görüyoruz. Kalıcı bir şeyler yapalım istedik. Her fırsatta söylüyorum. Belediyecilik imardan ibaret. Suyu akıtamazsanız gelir başka belediye başkanı yapar. Ancak imardaki bir eksiklik bir daha düzeltilemez. İmar çalışmalarını başlattık. Kanalizasyon alt yapısını yenileyeceğiz. Su çalışmamız var 2015’e kadar suyu getireceğiz.” dedi.


2015’İN KIŞINDA DOĞALGAZ YANACAK


Akbulut, Gölyaka halkının yıllardır beklediği doğalgaz çalışması ile ilgili de net konuştu.


Akbulut, “Doğalgaz çalışmamız sürüyor. İnsanlara seçim meydanlarında söz verdik. 2015’in kışına kadar Gölyaka’da doğalgaz yanacak dedik. Sizin aracılığınızla duyuyorum 2015 kışında Gölyaka merkezde doğalgaz yanacak. Sizde takipçisi olun.” ifadelerini kullandı.

 

HABER: S. KAŞKIR