28 işyeri üniversitenin elinden alındı



Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu, dün yaptığı basın toplantısında, kalıcı işyerlerini Birkaç kez talep ettiklerini ancak her seferinde Düzce'nin ihtiyacının görülmesi için fedakarlık yaparak geri verdiklerini söylemişti. Şerifoğlu, 2009 yılında Düzce Üniversitesi'ne tahsis edilen Fevzi çakmak mahallesindeki 28 kalıcı işyerinin yetersiz olduğu yönünde ısrarla durulmasına rağmen, hala tahsis edilmediğini söyleyerek “ Köşeye sıkıştık” demişti. Şerifoğlu'nun bu açıklamalarının üzerinden 1 gün geçmeden bugün yapılan İl Genel Meclisi toplantısında 28 işyeri de üniversitenin elinden alındı.

Bir Darbede İGM Vurdu

2009 yılında Üniversiteye tahsis edilen Favzi Çakmak mahallesindeki 28 iş yerinin üniversitenin elinden alınarak Düzce Göç İdaresi Müdürlüğü' ne tahsis edilmesi bugün İl Genel Meclisinde gündeme geldi.

Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu'nun Düzce Meslek Yüksek Okulu için ısrarla talep ettiği kalıcı iş yerleri Düzce Göç İdaresi Müdürlüğü'ne tahsisi konusunda görüşülmek üzere İl Genel Meclisi tarafından AB ve Dış İlişkiler Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. İl Genel Meclisi'nin pazartesi günü yaptığı toplantıda Rektör Şerifoğlu'nun tüm üyelere gönderdiği özel yazı yeterli olmadı. Meclis Temmuz Ay'ı toplantısı 3. birleşiminde Meslek Yüksek Okulu'nu ve Düzce Üniversitesini yakından ilgilendiren bir karar alındı.

 

KONUYLA İLGİLİ HABERLERİ OKUMAK İÇİN...

 

7 MAYIS'TA "DÜZCE HEYETİ MÜJDEYLE DÖNÜYOR" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

12 HAZİRAN'DA "ANKARA'DAN HEYET GELDİ" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

21 HAZİRAN'DA "ÇAKIR'DAN MÜJDELİ HABER" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

26 HAZİRAN'DA "İŞYERLERİ PAYLAŞILAMIYOR" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

27 HAZİRAN'DA "İŞYERLERİ İKİ ARADA KALDI" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

1 TEMMUZ'DA "REKTÖRDEN MECLİSE ÖZEL YAZI" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

2 TEMMUZ'DA "REKTÖR İÇİNİ DÖKTÜ" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

2 TEMMUZ'DA "KARSLIOĞLU ÜNİVERSİTEDEN YANA" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

2 TEMMUZ'DA "MEMUR-SEN'DEN ART NİYET İDDİASI" BAŞLIKLI HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...



İşte o gündem maddesi...

İl Genel Meclisinin 04.02.2009 tarih ve 50 sayılı kararı ile Düzce Meslek Yüksek Okulu Kampüsü oluşturulmak üzere tahsis edilen İlimiz Merkez'e bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi 111 ada 42 parsel B Blok 1. katta bulunan 89'dan 117'ye kadar olan 28 adet iş yerinin tahsisinin iptal edilerek aynı katta bulunan ve İl Özel İdaresi'ne bedelsiz olarak devredilen 1 adet iş yerinin de ilave edilerek toplam 29 adet iş yerinin Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Düzce Göç İdaresi Müdürlüğü'ne tahsis edilmesi talebi.


Rektör Funda Sevrikaya Şerifoğlu'nun son günlerde üzerinde çok fazla durduğu ve her ortamda dile getirdiği kalıcı iş yerlerinden tahsis edilmesini istediği 28 adet iş yeri Düzce Göç İdaresi Müdürlüğü'ne tahsis edilme talebi şok etkisi yarattı.

Haber: H.İŞCAN