Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü'nün 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında açmış olduğu El Sanatları Kursları'nın Yıl Sonu Sergisi bugün Vali Ali İhsan Su, eşi Zeliha Su, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman ve Düzce Cumhuriyet Başsavısı Akif Celalettin Şimşek'in katılımıyla Halk Eğitim Merkezi binasında açıldı. Serginin açılış kurdelesini Vali su, eşi Zeliha su ve Milli Eğitim Müdürü Yurtman "hayırlı uğurlu olsun dilekleriyle" kesti.

 



Sergiye kursiyerler ve vatandaşlar tarafından ilgi yoğundu. Kurdele kesiminin ardından Vali Ali İhsan Su bütün sergiyi gezerek kursiyerlerin emeği olan onlarca eseri tek tek inceledi. Ardından yemek bölümüne geçen Su, yapılan "santranç oyunu" şeklindeki pasta için de "çok orjinal olmuş" ifadesini kullandı.

 

 




Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü'nün 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında 275 mesleki kurs, 275 sosyal ve kültürel kurs, 39 okuma yazma kursu olmak üzere 147 alanda toplam 589 kurs açıldı. 1 bin 738 vatandaşın yararlandığı kurslarda yapılan eserlerin beğeniye sunulduğu sergi bir hafta açık kalacak.