Gafur Uzuner’in karış karış Türkiye'yi gezdiği, cennet ülkemizin eşsiz güzelliklerini, renklerini, seslerini, insan hikayelerini, yöresel lezzetlerini, halayını, horonunu, zeybeğini, türküsünü, bayramını, düğününü, deresini, tepesini ve denizini, samimi ve eğlenceli sunumuyla paylaştığı program, Düzce tanıtım bölümü ile ekranlara gelecek.
 
İlimizin kültür ve turizm potansiyellerinin her türlü platformda tanıtımını yapmak ve turizm çeşitliliğimizin daha büyük kitlelere ulaşmasını sağlamak amacıyla, bu yıl 38. si kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamına alınan ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan dört günlük çekim programının I. bölümünde yayınlanacak olan Cumayeri Dokuzdeğirmen Köyü ve Harmankaya Şelalesi, Kaynaşlı Saz Köy ve Güzeldere Hamamüstü Köyü 11.05.2014 Pazar günü Saat 21.15’de izleyicilerle buluşuyor.
 
3.sü bu yıl düzenlenen ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘‘R4 Kulüplerarası Rafting Türkiye Şampiyonası’’ Turizm Haftası etkinlikleri kapsamına alınarak 17-20 Nisan tarihleri arasında R4 sınıfında üç kategorideki yarışlar ve çeşitli etkinliklerle kutlandı. Gezelim Tozalım ekibinin de çekimler nedeniyle katıldığı organizasyon, Cumayeri Dokuzdeğirmen Köyü ve Harmankaya Şelalesinde gerçekleştirildi.