Yaşanan bazı olaylar karşısında insanlar hayrete düşmekten kendilerini alamıyor. Karacahacımusa Köyü'nde yaşanan bir olayda bunlardan bir tanesi. Türkan Yılmaz, kardeşinin istememesi nedeniyle kızıyla birlikte sokakta yaşamak tehlikesiyle karşı karşıya. Karacahacımusa Köyü'nde, annesi ve erkek kardeşi ile yaşamak zorunda olan Türkan Yılmaz, erkek kardeşinin kendisini evden çıkarmak istediğini ve başka çaresi kalmadığı için sokakta kalacağını dile getirdi.

“Artık yaşadıklarımı kaldıramıyorum.”

Yaşadığı çaresizlik nedeni ile, 7 yaşındaki kızı Damla ile birlikte zaman zaman ölümü bile düşündüğünü söyleyen Yılmaz, “ Artık yaşadıklarımı kaldıramıyorum. Bazen canıma kıymak istiyorum, ama kızım aklıma geliyor. Bana bir şey olursa ona kim bakar diyorum. Bazen kızımı da alıp kendimi öldürmek istiyorum.” diyerek, gözyaşları içinde yaşadığı sıkıntıları anlattı. Türkan Yılmaz'ın yaşadıkları, kendini sığıntı gibi hissettiğini söylediği evin görüntüsünden de belli oluyor. Annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşayan Yılmaz, kardeşinin evleneceğini ve bu yüzden kendisini evde istemediğini ifade etti. Eşinden 7 yıl önce ayrılan Yılmaz, hiçbir desteği olmadığını söylerken, 2008 yılının Kasım ayında Hamidiye Mahallesi'nde oturdukları evin ve eşyalarının yandığını, bundan sonra şansızlıkların peşini bırakmadığını anlattı.

“İki odalı prefabrik yeter.”

Daha önce yaşadığı sıkıntıları dile getirerek, Valilikten prefabrik istediğini söyleyen Yılmaz, “ iki odalı bir prefabrik olursa, ben zaten elişi yaparak, temizliğe giderek ekmek paramı kazanmaya çalışıyorum. Sadece kızımla ikimize barınmak için yer istiyorum. Yoksa sokakta kalacağız.” dedi. Türkan Yılmaz, çok çaresiz olduğunu tekrarlarken, hayırseverlerden de yardım beklediğini dile getirdi.