Düzce Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu, Düzce OSB Müdürü Aylin Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Türkseven Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Türkseven’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.



Ziyaret sırasında Düzce sanayisinin gelişmesi için yapılması gereken çalışmalar da ele alınırken Yirmibeşoğlu, Düzce sanayisinin gelişmesi için ticaret, sanayi ve basının birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi.



“Sadece sağladığı ücretten 80 katına kadar ulaşıyor”
Yirmibeşoğlu, yaptığı açıklamada ayrıca şu ifadelere değindi:

“Düzce’deki her kurum, sanayi, ticaret, basın bir araya gelirse o zaman Düzce’de iyi bir sinerji oluşur. Doğru planlamayla da aslında bu, devir teslim yaptığında Düzce esnafında altına dönüşür. Biz o taraftan bakıyoruz. Tabii ki tarımda, turizmde de önemli gelişmeler yaşanabilir. Bir alan düşünün bin ya da 2 bin metre alan için ben hep bunun matematiğini yaparım. Kaç ton fındık yapar dediğimizde senede toplasanız 400 ton yapar. Senede bir kere mahsul alıyorsunuz ve kilosu 10 liradan 4 trilyon yapar. Ama o bölge 5 bin kişiye ekmek verse yaklaşık 80-100 katı girdi sağlıyor. Sadece ücretten, ticari faaliyet hariç. Sadece sağladığı ücretten 80 katına kadar ulaşıyor.”

Haber: M. AYDIN