İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün il il gezen Narkotik Eğitim Tırı’nın bir sonraki durağı Düzce olacak.

13 Kasım Salı günü ilk olarak Düzce Anıtpark’ta konuşlandırılacak olan Narkotik Eğitim Tırı’nda görevli narkotik uzmanı polisler tarafından uyuşturucuyla mücadele ve korunma yolları gibi konularda öğrencilere, gençlere, ailelere ve vatandaşlara bilgi verilecek.



Uyuşturucuyla mücadele kapsamında hazırlanan tırın içinde özel olarak oluşturulan 40 metrekarelik modern eğitim salonuna konulan 12 dokunmatik ekranda, uyuşturucu maddenin insan vücudundaki etkileri anlatılacak.

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Düzce Üniversitesi tarafından organizasyonu ile Düzce'ye gelecek olan eğitim tırı, 14 Kasım Çarşamba günü Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, 15 Kasım Perşembe günü ise Düzce Üniversitesi öğrencileri ile merkez kampüste buluşacak olan eğitim tırı, 16 Kasım Cuma günü Cumayeri’de bulunan Dr. Engin Pak Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirdiği programdan sonra şehirden ayrılacak.