Düzce Gazeteciler Cemiyeti basın mensupları için iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğinde konuşan Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan, her yıl düzenledikleri iftar yemeğinin geleneksel hale dönüştüğünü belirtti.
İftar sofralarının birlik ve beraberliği arttırdığını söyleyen Tayhan, Düzce'deki gazetecilerin de her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu dile getirdi.
Tayhan," Öncelikle katılımınız için teşekkür ediyorum. Geleneksel iftar yemeklerimiz her yıl olduğu bu yıl da devam ediyor. Burada önemli olan yemek değil biliyorsunuz. Bu birlik ve beraberliğin sürmesini diliyorum. Çünkü biz sürekli çalışan, piyasada olan, haber peşinde olan insanlarız. Bu tür yemek ve toplantılarda bir araya gelmenin faydası var. Çünkü o sıkıntılı anlarımız kısa dönemde olsa atmak zorundayız. Bu bilinçle bir araya gelmiş bulunmaktayız . Hepinize tekrar yönetim kurulu arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum. Birlik beraberliğimizin sürmesini Düzce’nin geleceği açısından medyanın Düzce’deki geleceği açısından yararlı olacağını düşünüyorum.” dedi.