Dün akşam saatlerinde başlayan ve bugün de etkili olan Yağmur yetersiz olan altyapı ile birleşince, hayatı olumsuz etkiledi. Cedidiye Camii’nin hemen yanıbaşındaki belediye dükkanlarının önü yağmur nedeniyle havuz halini aldı.

Yağmur, Cedidiye Mahallesi’nde Cedidiye Camii’nin hemen yakınında bulunan Belediye Dükkanlarının önünde büyük bir gölcük oluşturdu.Yağmur nedeniyle biriken sular, bazı dükkanları su basmasına neden olurken olay yerine gelen  belediyenin vidanjörü dükkanların önünde biriken suyu çekti.

Ancak Vidanjörün olay yerinden ayrılmasının hemen ardından suyun tahliye edilmesi için bırakılan tahliye sisteminden yeniden dükkanların önüne su dolmaya başladı. Bölgede  faaliyet gösteren işyeri sahipleri durumun caminin ilerisindeki bir rögarın tıkalı olması nedeniyle meydana geldiğini ve her yağmurda aynı sıkıntıyı yaşadıklarını belirttiler,

Esnaf, her yağmurda aynı sorunu yaşamaktan bıktıklarını söyleyerek tepki gösterirken, artık bu soruna kalıcı bir çözüm bulunmasını istediklerini belirttiler..