Bolu'da bir fabrikada çalışan 12 işçi sanayi tüpünden sızan gazdan zehirlenerek  hastanelerde tedavi altına alındı.

Bolu'da bir fabrikanın yemekhanesinde tüpten gaz sızması sonucu işçiler Nursel Sınmaz, Namık Türker, Hüseyin Güler, Mustafa Süngü, Hüseyin Yerlikaya, Şah Kalafat, Cihan Çiftçioğlu, Tahsin Uçaroğlu, Ahmet Gökmen, Anıl Çiftçioğlu, Erdem Çalışkan ve Mehmet Özbay, zehirlendi. Zehirlenen işçiler Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Fabrikanın yemekhanesinde otururken bir anda rahatsızlandıklarını ifade eden işçiler, ''Yemekhanede oturmuş çay içiyorduk. Bir anda başımız dönmeye ve midemiz bulanmaya başladı. Bazı arkadaşlarımız ayaktaydı ve bir anda yere düştüler. Bunun üzerine diğer arkadaşlarımız yetkililere haber verdi. Bazı arkadaşlarımız gözlerini hastanede açtı. Yemekhanede sızan gazdan zehirlendiğimiz söylendi'' dediler.

Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi acil servisinde görev yapan doktorlar ise zehirlenen 6 kişinin hastanelerine getirildiğini kaydederek, bir kişinin yoğun bakımda olduğunu ifade ettiler.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine kaldırılan 6 işçinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi