Sancaklar Mahallesi’nde başlayan açılışlar, Düzce Belediyesi’nin Çamköy Mahallesi’ndeki şantiyesiyle devam etti.  Vali Ali Fidan’ın da katılımıyla yapılan açılış törenlerinde, il protokolü de hazır bulundu.   

FİDAN: MAHALLELERİMİZİN İHTİYACI VAR!

Asfalt plenti açılış töreninde konuşan Vali Ali Fidan, Düzce’nin mahallelerinde asfalt ihtiyacının olduğuna dikkat çeken Vali Ali Fidan, plentinin hizmet kalitesini attıracağını söyledi. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de lojistik hizmetlerin önemli olduğuna vurgu yaptığı konuşmasında ikinci görev yılında şantiyeyi yenilemeye özen gösterdiklerini dile getirdi.  Bolu şantiyesiyle kıyaslamalar yapan Keleş, şunları söyledi:

BOLU UCUZ ALDI!

“Biz bunu kurmakla büyük bir rekabetinde içine girdi. Bir sürü asfalt yapan var.  Mesela Bolu Belediyesi mesele o da 260 ton/saat  asfalt plenti kurdu, ama o ucuzundan aldı. Bizim kadar kaliteli asfalt çıkarması mümkün değil.  Yine bazalt ocağı yok. Bazalt asfalt üretebilmesi mümkün değil. Bütün tankı da belki yok. Asfalt fiyatları konusunda İstanbul dışında bizimle rekabet edebilecek bir yer kalmadı. Önce benim fiyatımı geçecekler.”

ALKIŞLANACAK DURUM!

Kasasında 1 kuruş para olmayan belediye ile yatırım yapmaya çalıştıklarını ifade eden Keleş, bütün kredi yolları kapanan, değerlerine haciz konulmuş bir belediyenin yatırım yapmasının alkışlanacak bir durum olduğunu savundu. İlk asfaltın protokol üyeleri ile dökülmesinin ardından buradaki tören sona erdi.

Açılış töreni Cedidiye Cami meydanında 11 yeni halk otobüsü ile bir de itfaiye aracının teslim töreniyle devam etti.  Konuşmaların ardından dualarla araçlar hizmete sokuldu. 

Haber;S.KAŞKIR