Bolulu işadamı Cavit Demir Düzce’de düzenlenen iftar yemeğinde muhtarlarla bir araya geldi. İftar programına SGK İl Müdürü Necmi Köroğlu, Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi Başkanı Yaşar Çengel, sendika temsilcileri, çok sayıda muhtar ve davetli katıldı.

Düzce’ye bir hastane açmak istiyoruz
Demir iftar programına katılan herkese teşekkür etti. Düzce’ye özel bir hastane açma planlarının olduğunu belirten Demir konuyla ilgili şunları söyledi:

“Bolu’da olduğu gibi Düzce’ye de bir hastane yapma olasılığımız olabilir. Buna yönelik yasal prosedürlerle ilgili çalışmalarımız var. Biz gerçekten Düzce’ye bir hastane açmak istiyoruz. Bu kadar güzel muhtarı bir arada gördüğüm için de çok mutluyum. Zaten bu kadar muhtarı ömrümde başka yerde görmedim. Bu kadar muhtar bir araya gelebiliyorsa bu, sevgili başkanın ne kadar sevildiğini gösteriyor.”

Esnaf bağ-kurunuzu durdurup muhtarlıktan başlattık
SGK İl Müdürü Necmi Köroğlu muhtarları bilgilendirmek adına bir konuşma yaptı. Son çıkan yasa ile muhtarların primlerinin 1 Mayıs itibariyle İl Özel İdare tarafından ödendiğini kaydeden Köroğlu şöyle konuştu:

“1 Mayıs’tan önceki primler muhtarlarımızın kendileri tarafından ödenecektir. Biz gerekli güncellemeleri yaptık. Muhtarlarımızın kayıtları zaten var. Muhtarlarımızdan esnafken muhtar seçilip de muhtar olduktan sonra esnaf bağ-kuruna devam edenlerin esnaf bağ-kurlarını durdurup 1 Mayıs itibariyle muhtarlıktan başlattık.”

Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi Başkanı Yaşar Çengel, iftar programı için işadamı Demir’e teşekkür etti.

Program sonunda edilen duanın ardından Çengel işadamı Demir’e gecenin anısına plaket takdim etti.