Düzce’de vatandaşların uzun süredir şikayet ettiği bozuk yollar bu kez görülmemiş bir tepkiye neden oldu. Öfkeli bir sürücü yaşadığı mağduriyetini belki de daha önce hiç denenmemiş bir yöntemle protesto etti. Sürücünün aracını patlak lastiğiyle Düzce Belediyesi önüne bırakması polis tarafından farklı anlaşıldı. Gerçek ise sürücünün polisi yaşadıklarını anlatmasıyla ortaya çıktı.

Olay dün akşam meydana geldi. Hakan Kocaman isimli öfkeli sürücü, Beyköy’de yaptığı bir ziyaret dönüşü aracıyla Düzce-Beyköy yolunda seyir halindeyken Karadeniz Mahallesi mevkiine geldiği sırada aracının lastiği yoldaki çukur nedeniyle patladı. Sinirden gözü dönen sürücü belediyeye olan tepkisini ve yaşadığı mağduriyeti herkesin duymasını istedi.



Üç ayda iki kez yaşadım
Öncü Haber’e konuyla ilgili ulaşan Kocaman, aracının zarar gördüğü bölgede yaşadıklarını anlattı.

“Beyköy’de bir aile ziyaretine gittim. Ziyaret dönüşü Düzce-Beyköy yolu Karadeniz Mahallesi mevkiinde yoldaki büyük çukuru fark etmeyerek aracımla çukura girdim. Direksiyon hakimiyetimi kaybettim. Aracım karşı şeride doğru yöneldi. O an bir şey hissetmedim. 100 metre sonra aracım sallanmaya başladı. Lastiğimin çukurda kesildiğini fark ettim. Bu olay üç ay içerisinde ikinci kez başıma geldi.”

Canımız bu kadar ucuz
Aracının karşı şeride geçtiğinde başka bir araca çarpabileceğini ifade eden Kocaman, “Artık canımıza yetti. Yolda 40-50 tane bahsettiğim şekilde çukur var. Yol hasat yapılmış patates tarlasına döndü. Canımız bu kadar ucuz.” diyerek öfkesini dile getirdi.

Aracının camlarına not yapıştırdı
Kocaman, yaşadığı mağduriyeti herkesin duyması için aracını zarar görmüş haliyle Düzce Belediyesi’nin önüne bıraktı.



Kocaman, otomobilinin camına “Bu araç 22 Ocak Pazar günü saat 22.00’da Düzce Beyköy bağlantı yolu üzeri Karadeniz Mahallesi mevkiinde yol ortasında oluşmuş çukur nedeniyle kaza atlatmış ve arka lastiği kesilmiştir. Sorumluluklarını geciktiren belediye yetkilileri bu aracın masraflarını karşılayıp, yolları onarana dek araç protesto amacıyla burada kalacaktır.” Yazılı kağıtlar yapıştırdı.



Sürücü Kocaman’ın otomobilini belediye meydanında terk edilmiş olarak fark edilmesi üzerine emniyet güçleri harekete geçti. Lastiği patlamış vaziyette belediye önünde duran otomobilin durumundan şüphelenen polis, bölgeye gelerek inceleme başlattı.



Sürücü Kocaman ile görüşen emniyet güçleri gerçeğin düşündükleri gibi olmadığını gördü. Kocaman’ı konuyla ilgili bilgilendiren polis, otomobili çekici vasıtasıyla kaldırdı.