Düzce’de baş edilemeyen sorunların en başını çeken bozuk yollara tepki sesi bu kez merkeze bağlı Düverdüzü ve Aybaşı Köyü’nde bulunan Ömer ve Gürgen Pınar Mahalleleri’nden yükseldi.

Vatandaşlar, hayatlarını bir nebze olsun rahatlatabilmek için ulaşımda yaşadıkları sorunların yetkililer tarafından çözülmesini bekliyor. Toprak ve engebeli yolda gerekli düzeltme çalışmalarının yapılmaması sonucu sıkıntı yaşayan ve artık beklemekten bıkan vatandaşlar çareyi Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattı’nda buldu.

Vali Yardımcısından “İncelenecek” sözü!
Yolun yaklaşık 2 kilometre boyunca bozuk olduğunu ve Düzce Valisi Zülkif Dağlı ile de görüştüklerini kaydeden Süleyman Turan isimli vatandaş yaşadıkları sıkıntılı süreci şu sözlerle anlattı:

“Düverdüzü köyü kara Ömer Mahallesi ve Aybaşı Köyü Hamza mevkii Gürgen Pınar Mahallesi hizmet konusunda azınlık olduğumuz için iki köy için de hizmet alamamaktayız. 12 yıldır sıkıntıdayız. Bizim bölgeyle kimse ilgilenmiyor. Bizler Mahalle halkı olarak iki azınlıkta olan mahalle birleşerek yeni bir köy kurulmasını istedik. Bu konuda mahallenin seçmen sayısının tamamından imza topladık. Sayın Mehmet Alemdar'a imzalarımızı teslim etmek istedik. Kendileri çeşitli bahaneler üretti. Evrak kayıttan geçiremedik. 2 Ekim Salı günü Sayın Valimizle görüştüm. Kendileri yardımcısına gönderdi. Vali yardımcımızla da görüştük. İmzaları inceledi. Araştıracağını söyledi.”


Haber: S.ÜNSAL