30 Mart Yerel Seçimleri'nin yaklaşık 6.5 ay gibi bir süre geçti. Başkanlık koltuğuna oturan isimler için seçim döneminde vaad edilen hizmetler için kolları sıvama vakti geldi. Büyük projelerin yanı sıra mahallesine gelecek hizmet için verilen sözlerin de tutulmasını bekleyen vatandaş, başkana hatırlatmada bulunmayı ihmal etmiyor. Bu mahallelerden biri olan Uzunmustafa Mahallesi'nde halk, şu günlerde spor tesisine kavuşmayı bekliyor. Seçim döneminde mahalle ziyaretleri kapsamında biraraya geldikleri Başkan Mehmet Keleş'in, mahallede bulunan boş arsaya voleybol ve basketbol sahası yaptırma sözü verdiğini belirten mahalleli, başkan seçilmesinin üzerinen aylar geçmesine karşılık henüz faaliyete geçilmediğini dile getirdi.

Konuyla ilgili televizyonumuza mail yoluyla ulaşan vatandaşların talebi üzerine gittiğimiz Uzunmustafa Mahallesi'nde  Muhtarı Halit Özdemir'i dinledik. Özdemir,  belediyenin ilgili birimiyle geçen hafta görüştüğünü projenin hazır olduğunu, Başkan Mehmet Keleş'in onayının alınması halinde spor tesisinin yapımına başlanacağını söyledi. 



Özdemir, "Plan projesi yapıldı. Bize en yakın zamanda yapılacağını geçen hafta söylediler. Başkanımızda bizzat kendisi en yakın zamanda yapılacağını bana söyledi. Projesi çizildi ve şuan bekliyor. Sayın başkanımızın "Başlayın" demesiyle birlikte çalışmalara başlanacak. Gençlerimiz ve çocuklarımız oraya yapılacak alanda spor yapma imkanı bulacaklar." dedi.

 



Mahalle sakinlerinden Aysel Yeşilyurt ise boş arsanın çöplük gibi kullanılmasından yakındı ve spor sahasının bir an evvel yapılması istedi. Yeşilyurt, "Bu pislikten kurtulalım, önüne gelen buraya çöp atıyor. Başkanımız buraya yapacağı proje için söz vermişti. Muhtarımız şuan sadece muhtarlığın yan tarafına park yaptırdı. Buradan haberi yok. Çocuklarımıza oyun oynayacak alan kalmadı." diye konuştu.

Top şimdi Düzce Belediyesi'nde... Mahalle sakinleri dört gözler belediyenin çalışmalar başlamasını bekliyor.

 

 

Haber: Y. Sever