Gölyaka Belediyesi tarafından ailelerin keyifli vakit geçirmesi için şehre kazandırılan ve hala yapım çalışmaları devam eden Gölyaka Şehir Parkı’nda çöplüğü andıran görüntüler kaydedildi.

Gölyaka Belediyesi ise parkın içerisinde ki sosyal donatıların hor kullanılması nedeniyle vatandaşları duyarlı olmaya çağırarak, ilçeye hizmet için yapılan parkı temiz tutulması konusunda vurgu yaptı.



İlçenin vizyon projesi olarak lanse edilen Gölyaka Şehir Parkı Projesi'ne vatandaşlar yoğun ilgi göstererek gecesiyle gündüzüyle dolu dolu eğlenerek ailecek vakit geçiriyorlar. Ancak çevre temizliğine duyarlı olmayan vatandaşlar yerlere çekirdek kabukları, yiyecek ve içecek artıkları gibi çöpler atarak çevreyi tutarsız kullanıyor. Hal böyle olunca da parktaki bu manzara büyük tepki çekiyor.

Gölyaka Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklama da, "Lütfen milli servetlerimize hep birlikte sahip çıkalım. Çevremize karşı duyarlı olalım. Böyle bir kullanımı ilçemiz halkının hak ettiğini düşünmüyoruz. Çevreye, doğaya, ortak kullanım alanlarına saygı gösteren tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.