Samandere- Çakırsayvan Köyleri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği (SAÇAK-DER), Beyköy Belediyesi ve Kaynaşlı Belediyesi tarafından bu yıl 16.’sı düzenlenen Sinekli Yaylası Kültür, Sanat ve Turizm Şenlikleri için dolu dolu bir program hazırlandı.
16-17 Ağustos tarihlerinde iki gün sürecek şenliklerde yerel sanatçılar sahne alacak. Birgül Koçmar, Cemil Saral, İsmail Güler, Aydın Güner, Recebim, Pelin Karaağaçlı, Ömer Demir, Eşref Kuvvetli gibi yerel sanatçıların katılacağı şenlikte hem eğlenceye doyulacak hem de temiz hava ve doğanın keyfi çıkarılacak.


Şenlikte, sanatçılar tarafından çalınan kemençe ve söylenen Karadeniz parçaları eşliğinde vatandaşlar gönüllerince eğlenecek. Sinekli yaylasına Beyköy üzerinden ya da Bolu Abant Yolu tarafından ulaşabilecek. Vatandaşların rahat bir ulaşım sağlaması için yol güzergahlarında gerekli düzenlemelerin yapıldığını söyleyen SAÇAK-DER Başkanı Keramettin Gümüş, tüm Düzce halkını şenliklere katılmaya davet etti.

 


10 TL’lik giriş ücreti alındığını ifade eden Gümüş, ayrıca bu yıl 16. Düzenlenen şenliğe katkısı olanlara teşekkür etti.