Kervan mevkiinde bulunan petrol istasyonuyla ilgili yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu sefer Nihat Gaydanoğlu’nun öz ablası Lütfiye Sert önemli açıklamalarda bulundu. Asıl mağdur durumda olanın kendileri olduğunu söyleyen Sert, haklarını aramaya devam ettiklerini belirtti.

“Biz bu konuda gerekli şikayetleri yaptık”
Sert, yaptığı açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle Nihat Gaydanoğlu şirketinin zarara uğratıldığını ve gasp edildiğini söylemektedir. Gasp ve zarara uğramak için ilk olarak mülk, mal veya şirket sahibi olmak gerekir. Babasından miras kalmasını beklediği %8,1 hisse ile mi kendini gasp edilmiş ve soyulmuş hissetmektedir. Nihat Gaydanoğlu'nun bir günde nasıl yetki değişikliği yapıldığı ve bunu usulsüz göstermesine cevap olarak da Düzce 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin verdiği müdür seçimi gündem konulu olağan üstü genel kurulu tarafsız bir kayyum atayarak yaptırdığını belirtmek isteriz. Mahkemeden aldığı yetki ile kayyumun topladığı kişiler söz sahibi olduğu hisseler kadar oy kullanmış ve salt çoğunluk elde edilerek şirket müdürü seçilmiştir. Bu işlemlerin hepsinin usule uygun olduğu kanunsuz hiçbir işlemin olmadığını belitmek isteriz. Burda bir kanunsuzluk varsa bu toplantıdan yani 08.08.2018 saat 11:00 dan sonra yetkisi düşen eski müdür kısıtlı nihat gaydanoğluna verdiği vekaletname ile şirketin bütün banka hesaplarındaki nakit para ve şirketin post cihazları dahil vadesi beklenmeden kırdırılıp aynı gün saat 14:00 dan sonra kızına ait banka hesabına aktarılmıştır ve oradan da nakit olarak bir sonraki gün yaklaşık 700 bin tl civarındaki para çekilmiştir ve biz bu konuda gerekli şikayetleri yaptık.”

“Rant peşinde olan Nihat Gaydanoğlu sensin”
Sert ayrıca Nihat Gaydanoğlu’nun yaptığı haksızlık nedeniyle çoluk çocuklarının da mağdur olduğunu söyleyerek şu cümleleri kullandı:

“500 liraya istasyon mu devredilir konusuna gelirsek 34 aylık kirasını ödemeyen kendi şahsi hesaplarını dolduran eski müdür ve Nihat Gaydanoğlu bu biriken kira bedelleri ödenmesi ile karşı karşıya kalındığında sadece söz sahibi oldukları ve borcun sadece %8,1'ini ödeyerek kurtulma planı içindedirler. Kurucu ortak %35 pay sahibi Bülent Gaydanoğlu ve Lütfi Gaydanoğlu'nun mirasçıları büyük borçlarla karşı karşıya kalacaktır. Bu istasyonun kira bedelide düşünüldüğünde borcun büyüklüğüde ortadır. 500 liraya devir işlemi yapıldı ifadeleri sadece algı oluşturulmak ve mağduru oynamak için ortaya atılmıştır. Anneme 2013 yılında teşhis konulması göz önünde bulundurlmayarak 2014 yılında hiçbir ihtiyacı olmamasına rağmen Nihat Gaydanoğlu tarafından parmak bastırılarak bütün mal varlığı bir günde üçüncü şahısa devredilmiştir ve bir kısım tapular sonradan Nihat Gaydanoğlu tarafından geri alınmıştır. Bu konuyla ilgili müracaatlarımizi da bağımsız mahkemelerimize yapmış bulunmaktayız. Çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını gasp eden şahıs Nihat Gaydanoğlu’ndan başkası değildir. Rant peşinde olan Nihat Gaydanoğlu sensin.”

Haber: M. AYDIN