20 yılda 11 hükümet eskiten, yıllardır bir çivi dahi çakılmadan bekleyen kültür merkezi inşaatı nihayet kaldığı yerden devam ediyor. Yapımına 20 yıl önce başlanan Düzce Kültür Merkezi için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bu yıl 1,5 milyon TL ödenek ayrılmıştı. Yüzde 50’si biten kültür merkezi ile ilgili olarak belediye meclisine bilgi veren Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, geçen hafta bakanlıkta ve müteahhitle yaptığı görüşmeler sonunda inşaatın 10 gün içinde başlayacağını duyurmuştu. Aradan geçen 10 günün ardından Kültür Merkezi’nde yıllardır bekleyen inşaatta hareketlilik görüldü. İskelelerin kurulduğu inşaatta ustalar çalışmaya başladı…

 


Çalışmaların Kültür Merkezi'nin 30 kişiyle inşaatı devam ettiği yakında 100 kişiye çıkacağını ifade eden Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 4 milyon lira hibesini bulunduğunu kış aylarına girmeden bitirileceğini söyledi.


Düzce Üniversitesinin yıllardır bitirilmeyen yolunda asfalt çalışmaları da tamamlanmak üzere… Başta Hastane ambulansların ve hastaneye gelen hasta ve hasta yakınları için büyük bir eziyetten kurtaran yolun Asfalt çalışmaları Üniversite hastanesine kadar yaklaştı.

 

 

 

Haber;S.Kaşkır