Düzce’de ailelerin boş zamanlarında çocuklarıyla eğlenirken kendilerinin de masalarda piknik yapıp hoşça vakit geçirebilmeleri amacıyla yapılan Kent Park’ta tuvalet sorunu sürüyor. Parkı kullananların tuvalet ihtiyacını giderebilmeleri için bir yapının olmayışına vatandaşlar en son seçenekle çözüm üretti. Bazı vatandaşlar, parkın bahçesinde bulunan Orman İşletme Müdürlüğüne ait tek katlı atıl haldeki virane binayı tuvalet ihtiyacını gidermek için tuvalet olarak kullanıyor.

Camları kırık dökük olan içerisinde alkol şişeleri, çöpler bulunan eski binanın hali içler acısı.



Bina içerisindeki tuvalet dışında her odaya tuvaletini yapanlar yüzünden binanın yanına yaklaşılmıyor. Binanın bu durumda olmasında parkla ilgilenecek güvenlik görevlisinin bulunmaması etkili oluyor.

Parkı kullanan vatandaşlar tuvalet ihtiyacını park içerisinde bulunan Evlendirme Memurluğunda ya da en yakın noktada giderse de ayrı bir tuvalet parkın en büyük ihtiyaçlarından biri… Parkta oynayan çocuklar ve kadınlar her ne kadar ihtiyaçlarını karşılamak için Evlendirme Memurluğunun lavabosunu kullanıyor olsa da bu durum yetersiz kalıyor. Durum böyle olunca temiz hava almak isteyen vatandaşlar, park tercihinde Kent Parkı arka plana atıyor.

Haber:Y.SEVER