Gölyaka’da piknik yapmak amacı ile ailelerin hafta sonra gideceği yerlerden olan Kültürpark’a girmek artık paralı. Gölyaka Belediye Meclisi’nin temmuz ayı toplantısında aldığı karar gereğince

Belediyenin Gelir Tarifelerine ilave yapılmasını kararına istinaden Belediye Kültür Parkta yapılan toplu pikniklerde ve düğün törenlerinde kullanılan elektrik, temizlik ve bakım gibi giderlerinin karşılanması amacıyla ücret alınması teklifi oy birliğiyle kabul edildi.

Başkan vekili Hasan Kozak’ın okuduğu gündem maddesi şu şekilde. “2011 yılında uygulanmakta olan Gelir tarifelerinin, 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanununun 52-57’nci maddelerine göre belirlenen, Hizmet Gelirleri ve Diğer Tarifeleri başlığına (K) maddesi eklemek suretiyle Belediyemiz Kültür Parkta yapılan toplu pikniklerde ve düğün törenlerinde kullanılan elektrik, temizlik ve bakım gibi giderlerin karşılanması amacıyla ücret alınması teklif edilmektedir. Belediyemizin Kültür Parkta yapılacak olan toplu piknik ve düğün töreni ücreti olarak 250,00-TL alınır şeklinde ilave yapılması uygun görülmektedir. Yapılması düşünülen bu teklifi görüşlerinize sunuyorum”

Yapılan görüşmeler neticesinde teklifin uygun olduğu belirlendi ve oylamaya geçildi. Ad okunmak suretiyle yapılan açık oylamada teklif oy birliği ile kabul edildi.

Alınan karara göre artık Gölyaka Kültür Park’ta yapılacak olan düğün ve toplu pikniklerde girişlerde ücret alınacak.

Haber; H. İŞCAN