Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Keleş, “Annelerimiz başımızın tacıdır” sözleriyle başladığı mesajında, şunları kaydetti: “Annelerimiz başımızın tacıdır. Onlar her türlü fedakarlığa katlanarak bizleri bu günlere getirmişlerdir. Anneler en güçlü ve en özel varlıklardır. Annelerimiz senede bir gün değil, bir ömür boyunca ve her gün el üstünde tutulması gereken en değerli varlıklarımızdır. Bizi dokuz ay karnında taşıyan annelerimizi biz bir ömür başımızın tacı olarak el üstünde tutmalıyız. Sevginin, fedakarlığın, sıcaklığın ve sonsuz hoşgörünün sembolü olan sevgili annelerimizin mübarek ellerinden öperek tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.”


Karşılıksız sevmenin en güzel örneği


Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin Anneler Günü kutlama mesajı şöyle: “Karşılıksız sevmenin en güzel örneklerini veren annelerimiz, geleceğimizin teminatı, milletimizin maddi varlığının güvencesi, birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmemizin de en önemli manevi kaynaklarıdır. Hayatımız boyunca vazgeçmediğimiz, güven ve desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hiçbir şeye değişmeyeceğimiz annelerimizin bizlere verdiği yüce değerleri bizler de çocuklarımıza aktarabilmeliyiz. Bu duygularla, cennetle müjdelenen, baş tacımız, en değerli varlığımız annelerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, tüm kadınların Anneler Günü'nü kutluyorum.”


Annelerimiz bütün sevgilerin kaynağıdır


MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz da bir mesaj yayımladı ve şunları kaydeti: "Hayatı anlamlı kılan şey sevgi ise şunu iyi biliyoruz ki annelerimiz bütün sevgilerin kaynağıdır. Bireylerin yetişmesinde en büyük pay annelere ait olduğuna göre toplumların mimarı da onlardır. Hayatı anlamak, öğrenmek ve insan onuruna yakışan bir hayat sürdürebilmek için en temel ve en sağlam bilgileri öncelikle annelerimizden alırız. Unutulmamalıdır ki, kadınlarına ve annelerine gereken değeri vermeyen toplumlar, medeniyet yarışında geri kalmaya mahkumdur. Her şeyin en iyisine ve güzeline layık bütün annelerimizin anneler gününü kutluyor, hepsini saygıyla selamlıyorum."


Teşekkür etmek için bir ömür yetmez

 

AK Parti İl Sosyal İşler Başkanı Özhan Abat'ın mesajı ise şöyle: “Kelimelerle anlatılamayan fedakârlık, karşılıksız sevgi ve özverinin adıdır anne. Annelerimiz hayatımızı anlama, yaşama nedenimizdir. Canımız acıdığında anne diye ağlarız, yardım gerektiğinde annemizi isteriz yanımızda. Sırlarımızı annemizle paylaşır, mutlu olduğumuzda ilk müjdeyi ona verir, kederlendiğimizde onunla ağlarız. Anne sözcüğü sıcacık duygular içerir, içimizi eritir. Bu dünyadaki en güvenli sığınağımız annemizin şefkatli, sevgi dolu kucağıdır. Çocuklarının duygu ve düşüncelerini, keder ve sevinçlerini herkesten önce hisseden annedir. Özellikle engelli anneleri için sözcükler kifayetsiz kalır. Engelli çocuğuna bakmaktan usanmaz, yorulmaz. Çocuğunu sırtında taşır, yüksünmez. Çünkü o annedir. Eli öpülesi anneler size teşekkür etmek için bir gün değil bir ömür yetmez.”

 

 

Haber;C.Üstüner