Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı olarak, faaliyete geçirilen Meslek Edindirme Kursları'nın 2008- 2009 dönem yıl sonu nedeniyle düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Dün akşam da kursları birinci olarak bitirmeye hak kazanan tiyatro kursiyerleri Gençlik Merkezi'nde katılımcılara tiyatro oyunu sahneledi. 30 kişiden oluşan ve 2 perde halinde sahnelenen kabare türü komedi oyunu izlemeye Vali Bülent Kılınç, Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer ile çok sayıda vatandaş ta geldi.

Tiyatro öncesinde açıklamalarda bulunan Vali Bülent Kılınç, bu tür etkinliklerin gençlerin sosyal aktiviteleri için önem taşıdığını söyledi. Vali Kılınç, bu tür etkinliklerin herzaman destekçisi olacaklarını da ifade etti.

Belediye bünyesinde yapılan meslek edindirme kurslarının önemine değinen Belediye Başkanı İsmail Bayram da etkinliklerin sosyalleşme bakımından önem taşıdığını dile getirdi.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Haluk Velioğlu da bu tarz etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Programda tiyatro kursiyerlerine belgeleri de verilirken 30 kişiden oluşan ve Kurs hocalığını Nuri Kayış ve Yılmaz Aksoy'un, yönetmenliğini de Selçuk Develi'nin yaptığı oyun beğeniyle izlendi.