Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği (DÜSİAD) Başkanı Eyüp Çakır, yaptığı yazılı açıklamada “Genel kurulu öncesinde,yönetim kurulu başkanlığına aday olmayacağımı,Yönetim kurulu başkanlığı görevimden ve üyeliğimden ,İş yoğunluğum ve sağlık sebeplerimden ötürü 25.11.2015 tarihi  itibarıyla istifa ettiğimi belirtir, Genel kurulda seçilecek yeni yönetim kuruluna başarılar dilerim.”dedi.

Düzce Sanayici Ve İşadamları Derneği (DÜSİAD) yönetim kurulu başkanlığına seçildikten sonra, birçok güzelliğe imza attıklarını kaydeden Çakır, çalışmalarını şöyle özetledi: “Yeni hizmet binamızın açılışını o dönem meclis başkanı vasfı ile Sayın  Bülent Arınç  açtı. İş camiasının, siyasetteki en üst seviyede temsilcisi  olan Sanayi ve Ticaret Bakanı Sayın Nihat Ergün’ün katılımıyla  Düzcemiz adına çok önemli bir program gerçekleştirildi. Birçok ülkenin büyükelçisini Düzce de Sanayici ve İşadamlarımızla bir araya getirdik. DÜSİAD başkanlığını sürdürdüğüm süre içerisinde tüm programlarımıza ilimizin en üst makamı olan sayın valilerimiz katılmıştır. İlimizin önde olan idarecileri ve çok kıymetli sanayici ve işadamlarıyla yurtdışı fırsatlarını yerinde değerlendirmek üzere iş gezileri düzenlenmiştir. DÜSİAD vizyon toplantılarıyla, ülkemizin önde olan büyük sanayi kuruluşlarının sahipleri ve çok kıymetli akademisyen ve yazarları Düzcemiz de iş adamı ve sanayicilerimiz le bir araya getirilmiştir. TİM başkanımız Düzce de DÜSİAD hizmet binamızda ithalat ve ihracat rakamlarını açıklamıştır, İlimizdeki değerli tüm STK başkanlarıyla  birlikte bir sinerji oluşturulmuştur, Düzce'miz adına her olumlu projenin içinde yer alınılmıştır.”

Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği yönetim kurulu başkanlığı süresince kendisini bu  göreve layık gören üyelerine teşekkür eden Çakır, ,Tüm faaliyetlerimizde arkamızda duran ve destekleyen, İlimizde bugüne kadar görev yapan tüm valilerimize, baş savcılarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, emniyet müdürlerimize, rektörlerimize, STK başkanlarımıza, siyası parti temsilcilerine ve tüm dostlarıma saygı ve şükranlarımı sunarım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de işimiz sadece ülkemiz adına işadamı vasfı ile çalışmak, istihdam sağlamak olacaktır. Ülkemiz adına, bayrağımız adına üzerimizdeki sorumluluğun bilinci ile,T.C. Devletimizin kurum ve kuruluşlarına bağlı, yasalara uygun, yasaların dışında hiçbir kurum ve kuruluşla bağlantılı olmadan işadamlığı vasfımızla ülkemize ve ilimize değer üretmeye devam edeceğiz.”dedi.

haber;s.kaşkır