AK Parti'de milletvekilli olabilmek için bir isim daha görevinden istifa etti. AK Partili Düzce İl Genel Meclis Başkanı Dursun Çakır, "Vekillik yarışında ben de varım" diyerek istifa için son gün olan bugün görevi bıraktı. İstifa dilekçesini imzalayarak, valiliğe teslim eden Çakır, sosyal medya hesabı üzerinden de bir açıklamada bulundu.

"Yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum"
AK Parti Akçakoca İlçe Teşkilatı'nın kurucu üyelerinden olan Çakır, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "14 Ağustos 2001 yılında çıktığımız ülkemize ve milletimize hizmet yolunda kurulan AK Parti'nin kuruluşundan bu yana başta Akçakoca ilçe yönetimi kurucular kurulu olmak üzere geçtiğimiz 15 yıllık dönemde partimizin bir çok kademesinde görev aldım. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Düzce il genel meclisi üyesi olarak seçildim ve 2016 yılından bu yana Düzce İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Siyaseti hep bir maraton koşusu olarak gördük ve "Halka hizmet hakka hizmettir" düsturuyla tüm meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte ilimize yetki alanımız dahilinde en iyi şekilde hizmet sunmaya çalıştık. Meclis çalışmalarımız tüm şeffaflığı ile kamuoyunu bilgilendirerek sürdürdük, millete hizmet yolunda mesai harcadığımız yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

"Değişimin, dönüşümün ve yeni Türkiye’nin habercisidir"
AK Parti'nin davası Türkiye davasıdır. Bizler de bu partinin kuruluşunda partimize bir dava şuuruyla dahil olduk. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi AK Parti dünyayı güneş gibi aydınlatan yüce bir medeniyetin günümüzdeki sancaktarlığına, hizmetkarlığına talip bir partidir. Bugüne kadar parti içerisinde aldığımız görevlerin hepsinde bu şuurla hareket ettik. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimler, sistem değişikliği sonrası yapılacak olan ilk genel seçim olması nedeniyle bir değişimin, dönüşümün ve yeni Türkiye’nin habercisidir. 24 Haziran 2018'de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri'nde kuruluşundan bu yana bir çok kademesin de yer aldığım AK Parti'den Düzce Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu için hali hazırda yürütmüş olduğum Düzce il Genel Meclis başkanlığı görevinden istifa ettim. Kamuoyuna saygı ile arz ederim."

Haber: C.ÜSTÜNER