Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Karaca Camii derneği ve imamı camiye ve Kur’an kursuna ilgiyi arttırmak, bakım, onarım ve temizlik yapmak amacıyla kolları sıvadı. Karaca Camii’ni Düzce’nin örnek camisi yapmak isteyen Cami imamı Ferhat Tezcan ve Dernek Başkanı Ali Çetin, camiyi bakıma aldı.
Dal-çık çalışmaları nedeniyle camiin oldukça kirlendiğini belirten Karaca Camii imamı Ferhat Tezcan, cemaat üzerinde iyi bir intiba bırakmak istediklerini söyledi.
Tezcan, “Dal-çık çalışmaları nedeniyle camimiz oldukça kirlendi. Bizde Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla camii, Kur’an kursu ve müştemilatında bir çalışma başlattık. Uluslararası bir yolun üzerindeyiz. Düzce’mizi temsil ediyoruz. Değişik bir mimariye sahip olması nedeniyle yerli ve yabancı bir çok cemaat geliyor. İyi bir intiba bırakmak ve Düzce’mize iyi bir hizmet vermek için çalışma başlattık.”dedi.
 “Camiler Allah’ın evleri” diyen Dernek Başkanı Ali Çetin, ellerinden geldiğince camilerine özen göstermeye çalıştıklarını ifade etti.

Çetin,“Halkın desteği ve derneğimizin bütçesinden karşılanıyor. Yoldan dolayı çok pislenen camimizi bakmak için gücümüz yettiğince yapmaya çalışıyoruz. Kur’an kursumuz, lojmanımız, şadırvanımız hepsi sırayla yapılacak.”diye konuştu.

Haber; S. KAŞKIR