Bir ay boyunca tutulan oruçların ardından 11 ayın sultanı Ramazan Ayı'nı geride bıraktık ve 06:30'da bayram namazının kılınmasıyla tüm İslam Alemi'ne bahşedilen Ramazan Bayramı başladı.
 

 

 

 
Her dini bayramda olduğu gibi bu bayram da camiiler tıklım tıklım doldu taştı. Namaz öncesi İslam'da kardeşlik, birlik ve beraberlik konusunda vaaz verildi, Ramazan ayının faziletinden ve bayramın öneminden bahsedildi.
 

 

 

 
Daha sonra eller semaya açıldı ve dualar edildi. Tekbirler ile tamamlanan namazın ardından, cami çıkışında cami cemaati birbirleriyle bayramlaştı.Bayram namazını Merkez Büyük Camii'de kılan Vali Ali İhsan Su da cemaatle bayramlaştı.
 
 

 

 

 Merkez Büyük Camii'nde bayram namazını kılan ve camiidekilerle bayramlaşan diğer isimler de Milletvekili Fevai Arslan ve Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz'dü.
 
 
 

Bayramlaşmanın ardından Vali Ali İhsan Su, Düzce halkının bayramını kutladı. Vali Su, " Tüm vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum. Aileleriyle ve sevdikleriyle güzel bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Bu Ramazan Bayramını tüm islam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.

 

HABER; E.TINAZ