Çamköy de vatandaşların çöp kamyonlarının geçiş güzergahını kapatmaları ile ilgili olarak Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in yaptığı açıklamalara Konur alp Belediye Başkanı İbrahim Aykut’tan cevap geldi.

 

Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in, Çam Köy’de vatandaşların çöp kamyonlarının geçiş güzergahını kapatmaları ile ilgili olarak, Çam Köy sakinlerinin birilerinin oyununa geldiğini söylediği    açıklamaları üzerine bir basın toplantısı düzenleyen Konur alp Belediye Başkanı İbrahim Aykut, kendisinin kimseyi kışkırtmadığını söyledi. 

 Eylemden bir gün önce vahşi depolama sahası yakınlarındaki gölette hayatını kaybeden çocuğu hatırlatan Aykut, ‘Çöp eylemi ile ölüm olayını karıştırmamak ve birbirinden ayrı tutmak gerekir’ dedi.  

Keleş’in vatandaşların birileri tarafından kışkırtıldığı yönündeki açıklamasını eleştiren Aykut, sözlerine şöyle devam etti; ‘ Benim kışkırtma gibi bir huyum yok. Konur Alp’in Düzce’ye bağlanması mahkeme kararı ile olmaktadır. Bizde nikah iki taraf da isterse kıyılır. Konuralp’in alınması konusunda kamuoyu vicdanındaki ses benim ana sesimdir. Ben ölsem de kalsam da buradayım. Kimseyi arkamdan konuşturmam.’ Açıklamasında ısrarla Çamköy halkını kışkırtmadığını dile getiren Aykut, Konuralp halkı çöp konusundan rahatsız olmadı diye bir şey yok. Bunu herkes görüyor fakat kimse ses çıkarmıyor’ dedi