Düzce’de yağışlı havalarda ortaya çıkan alt ve üst yapı sorunları vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Özellikle musluklardan akan çamurlu su yüzünden büyük sıkıntı çeken mahalle ve köylere bu kez tekrardan merkeze bağlı Doğanlı Köyü eklendi. Her yağmur yağışında yaşanan bu sorun köy sakinlerini artık canından bezdirdi.
 
Çamurlu ve bulanık sudan şikayetçi olan Doğanlı köyü vatandaşı, mahalle sakinlerinin de dahil olmak üzere çamaşır ve bulaşık makineleri bozulduğunu söyledi. Dolayısıyla musluğundan çamurlu su akan bir vatandaş çareyi, Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattı’na video görüntü göndermekte buldu.
İhbar hattımıza ulaşan vatandaş yetkililerden bu soruna bir an önce çare bulmaları için de çağrıda bulundu.
“Doğanlı köyünde yıllardır bulanık ya da çamurlu akıyor. Bulaşık ve çamaşır makineleri bozuldu. Halka komşulara neden dile getirmiyoruz diye söylendiğinde daha önceden hiç akmıyordu biz bu kadar aktığına şükrediyoruz deyip bırakıyorlar.Kimse ilgilenmiyor muhtar da ilgilenmiyor. Daha önceden arıtma yapılmış fakat arıtma tesisi kullanılmadığı için atıl olarak kalmış. Yetkililerin ilgilenmesini istiyorum.”

Valilik Konuyla İlgiliİlgili Açıklama Yaptı

Haberimiz ardından açıklama yapan Düzce Valiliği yapilan inceleme sonucunda, suda herhangi bir kirliliğe rastlanmadığını duyurdu.

Düzce Valiliğinden yapılan açıklama şu şekilde:
"Doğanlı Köyü sularının çamurlu aktığı yönündeki haber Valiliğimizce incelenmiştir. İl Özel İdaresi tarafınfan, Muncurnu grup suyundan gelen Doğanlı Köyü suyunun sondajları, geçtiğimiz yaz büyütülerek temizlenmiştir. Ekipler tarafından yerinde yapılan incelemede, suda herhangi bir kirliliğe rastlanmamıştır. Kamuoyunun bilgilerine saygıyla duyurulur."

Öncü Whatsapp İhbar hattı Numarası: 0542 767 18 81

 
Haber: E.B.SUNMAN

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ