Sık sık trafikte yaşanan trafik kazalarının başlıca nedenlerinde olan kural tanımazlık, aşırı hız ve dikkatsizlik başrol oynamaya devam ediyor. Sosyal paylaşım sitesinde motosiklet tutkunu bir grup genç tarafından çekilerek paylaşılan görüntü insan hayatının ne kadar ucuz olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Kalıcı Konutlar Kuzey Çevre yolunda çekildiği tahmin edilen görüntülerde motosikletli bir grup hiçbir güvenlik önlemi almadan trafiğe çıkarak akrobasi hareketler yaparak canlarını tehlikeye attı.

 

Motosiklet üzerinde ayağa kalkarak tek teker üzerinde kilometrelerce ilerleyen gencin üzerinde hiçbir koruyucu elbisenin bulunmaması ise kendi canını hiçe saydığını gösterdi. Saatteki hız tahmini 100 km’yi aştığı düşünülen motosikletin üzerinde ayağa kalkıp birde motosiklet ile tek tekerle kilometrelerce gitmesi yürekleri ağıza getirdi.

 

Bu motosikletin hemen arkasında yine aynı gruptan olduğunu tahmin ettiğimiz başka bir motosiklet sürücüsü yine yaklaşık 100 km hızla kasksız ve koruma kıyafeti olmadan motosikleti takip ediyor.

 

Trafiğe açık alanda bu tür hareketleri korkusuzca yapan grup arasında marifetmiş gibi birbirlerine övgülerde bulunmaları dikkatlerden de kaçmadı. Paylaşım sitesine çektikleri çılgınca görüntüleri paylaşan gençlerden biri “GÖRÜNTÜ DANDİK OLABİLİR HIZIMI GÖRMEK İSTERSEN ARKAMDAN GELENE BAK…” Yorumu ise bu kadarına pes dedirtti…

Haber; İ.KELEŞ