Engelli olan küçük kızın duyabilmesi için ameliyatla kafatasına takılan işitme cihazı kaybolunca küçük kızın ailesi büyük üzüntü yaşadı. Cihaz sayesinde duyabilen küçük kız zorluk çekerken kızın babası cihazın bulunması için Düzceli vatandaşlara seslendi.

Düzce’de yaşayan Serhan Zengin, işitme engelli kızının kullandığı işitme cihazını kaybetmesi üzerine cihazın bulunması için duyarlı vatandaşlardan yardım etmelerini bekliyor.

Kızının işitme cihazı kaybolduktan sonra soluğu Düzce Belediyesi’nde alan baba Serhan Zengin “Cedidiye Mahallesi çevresinde özellikle Hükümet Sokak mevkiinde kaybolan cihaz ameliyatla vücuda takılan bir işitme aparatı. Minik kızımın sesleri işitebilmesi için kafatasına uygulanan bir cihaz. Pili biten cihazın pilini değiştirmek için çıkarmıştık. Bir anda araç içinde koyduğumuz yerde bulamadık. Fiyatı çok pahalı olan bu cihazı bulmak için duyarlı vatandaşlardan yardım istiyorum. Lütfen böyle bir cihazı bulanlar bize yardımcı olsun. Şimdiden herkese teşekkür ederiz” dedi.



Vatandaşların görseldeki gibi bir cihaz bulmaları halinde baba Serhan Zengin ile irtibata geçmesi önemle rica ediliyor.

Baba Serhan ZENGİN: 0533 395 66 34

Haber: M.AYDIN