15 gün önce tıkanan ve açılması için yetkili kişilerin aranmasına rağmen bir türlü sorunun çözülemediği foseptik çukuru çözüm bekliyor. Atatürk Bulvarı'nda bulunan yol kenarındaki esnafların günlerdir yaşadığı bu sorun yoldan geçen vatandaşlarında olumsuz etkilenmesine neden oluyor. foseptiklerden çıkan kokular ve pis su yüzünden hem esnaflar hem de vatandaşlar zor anlar yaşıyor.

Yaşadıkları sorunu defalarca yetkili kişilere ilettiklerini ama hala bir cevap alamadıklarını belirten bulvar esnafları ise “ Günlerdir burada bu sorunu çekmek zorunda kalıyoruz. Foseptikten çıkan sular dükkanlarımıza kadar girdi. Arada bir de tıkanan çukurdan çıkan sular kabararak dışarıya kadar taşıyor. Yetkililerin bu duruma bir çözüm bulmasını istiyoruz. 15 gündür bu sıkıntıyla zorda olsa yaşıyoruz.”ifadelerini kullandı.

Açıklamalar sırasında olay yerine gelen Belediye Ekipleriyle tartışmaya girerek sorunlarını ekiplere anlatmaya çalışmaları da dikkatlerden kaçmadı. Ekipler sorunun bu kadar büyümesini esnafların kendilerine haber vermemesine bağlarken esnaflar ise günlerdir defalarca yetkilileri aradıklarını iddia ediyor. Yaşanan olumsuzlukta kimin haklı olduğu ise belirsizliğini koruyor.