Havaların elverişli olması dolayısıyla Düzce merkez ve ilçelerde tamamlanması gereken alt ve üst yapı çalışmalarına hız verildi. Bu kapsamda Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli bayramda da asfaltlama çalışmalarına devam etti. Yaz sezonu başlangıcından itibaren ilçenin bir çok cadde ve sokağı sıcak asfaltla kaplanırken, son olarak Osmaniye Mahallesi Atatürk Caddesi yolu asfaltla buluştu. Yolu yenilenen caddedeki çalışmaları yerinde inceleyen Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakoca genelinde çok yoğun bir yapılaşmanın olduğunu belirterek, altyapı, kilit parke ve asfaltlama çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini söyledi. Başkan Yemenici, "Akçakoca’yı cazibe merkezi haline getirecek olan kentsel dönüşüm ve sosyal projelerimizin yanı sıra altyapı ile yol çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Akçakoca genelinde belirlenen programlar dâhilinde de cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Aynı zamanda yollarımızda oluşan hasarları kış ayları gelmeden onarıyoruz. İlçemiz ve Akçakoca halkı için çalışmalarımız gece-gündüz devam edecektir." sözlerine yer verdi.

"Pazarın renklendiğini görmek bizleri çok mutlu ediyor"

Başkan Yemenici sahadaki inceleme turuna yöresel ürünler pazarını da ekledi. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Yukarı Mahalle Yöresel Ürünler Pazarı'nı ziyaret ederek, esnaf ile vatandaşın kurban bayramını kutladı ve kendileriyle görüş alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, mevsimsel, yöresel ve sürdürülebilir tarım metodları ile üretilmiş doğal ürünlerin ve el emeği göz nuru ile yapılan Akçakoca’ya özgü hediyelik eşyaların satışının yapıldığı mahalle pazarında gezdiği stantların yeni ürünlerle çeşitlendiğini fark edince, "Pazarın yeni ürünlerle renklendiğini görmek bizleri çok mutlu ediyor." dedi ve şöyle devam etti: "Tamamen doğal ürünlerin yer aldığı pazar, nitelikli ürünlerin tezgaha çıkarılmasıyla birlikte ilçemize gelen misafirlere farklı damak tadlarını sunarak ev sahipliği yapıyor. Tüm dünyada insanlar artık doğal ve kaliteli beslenmenin önemini kavradı ve bu alanda ciddi adımlar atılmaya başlandı, zincirleme bir reaksiyon başladı. Bizlerde yöresel pazarımızda tüm doğal ürün sevenleri damak zevkine değer verenlerle buluşturmaya devam edeceğiz."