Düzce basını Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen iftarda biraraya geldi. Şehrin çıkışındaki bir otelde düzenlenen iftara çok sayıda basın mensubunun yanı sıra Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ve Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Necati Günay'da katıldı.

 

 

Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinde, bütün gün halka gerçekleri ve Düzce gündemini yansıtmak için çalışan basın mensupları dualarla iftarlarını açarak günün stresini biraz da olsa üzerlerinden attılar.


Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan, iftar sonrtası bir konuşma yaptı ve ilk olarak katılıma teşekkür etti. Ardından geçtiğimiz günlerde İl Genel Meclisi'nde yaşanan basına sansür olayını eshefle kınadığını, basının engellenmemesi gerektiğini ifade etti.

 




Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ve Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı İbrahim Necati Günay'da böyle bir etkinlik düzenlediği için Tayhan'a teşekkür ettiler ve onlar da basına karşı yapılan bu hareketi doğru bulmadıklarını belirttiler.

 




Sürür otel’den basına iftar



Yine Düzce merkezde faaliyet gösteren Sürür Otel tarafından Düzce’de görev yapan basın mensuplarına iftar yemeği verdi. Okunan ezanla oruçlarını açan basın mensupları gündeme ilişkin keyifli sohbet etti.


Lüks, konfor ve şıklığı biraraya getiren otel yönetimi basın mensuplarını ağırladığı iftar yemeğinde oteli gezdirerek bilgiler verdi.

 

 

Haber;E.Tınaz