Açılışa Düzce Belediye Başkan Yardımcısı  Murat Caymaz, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan, Ticaret Odası Başkanı Fahri Çakır, MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı İsmail Çakmak, Düzce Baro Başkanı Ali Dilber ve birçok davetli katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Serken Verep işletmenin Düzce’ye hayırlı olmasını diledi. Verep’ten sonra söz alan Düzce MÜSİAD Şube Başkanı İsmail Çakmak’ta işletmenin Düzce’ye hayırlı olmasını diledi. Açılış töreninde konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, hizmet sektörünün ekonomide çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, genç girişimcilere cesaretlerinden dolayı teşekkür etti. Çakır, Düzce’nin her geçen gün geliştiğine işaret ederek, artan talebi karşılama noktasında yeni yerlerin açılmasının kendilerini mutlu ettiğini de sözlerin ekledi.

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek Çeşnigah Restaurant hizmete açıldı. Düzce Çeşnigah Restaurant’ı Düzce’deki diğer restaurantlardan ayıran en önemli özelliği ise toplantı salonu oldu. Restaurant aynı zaman da 50 kişilik toplantı salonu ile de özel toplantılar için hizmet verecek.

Haber:Y.SEVER