Düzce Merkeze bağlı Gürcü Çiftlik Köyü'nde gece yarısı yeni inşaa ettikleri evin ikinci katında meydana gelen yangında ev de,  evde bulunan eşyalar da kullanılamaz hale geldi..

Beş çocuk sahibi Osman Acar'a ait evde çıkan yangında, bir ay sonra evlenecek üniversiteden yeni mezun olmuş bir genç kızın da  "çeyizlerinin de yanması" bir dramı da ortaya çıkardı..

            "BEŞİKTE DE YANMIŞTI"

Genç kız yangın haberini evlenme hazırılğı için geldiği yolda öğrendi. Sabah eve vardığında hem ev hem de hayalindeki çeyizleri de yanmıştı..

Bu dramı Rahime Özdemir sözlerdinden duyalım:"Evlenecek olan genç kız böyle bir faciayı -beşikte yakalandığı yangında yaşamıştı-" diyen yaşlı kadın genç kızın çoçukluğunda yaşadığı dramı ve evlenmesine bir ay kala çeyizlerinin yanmasını gözyaşları arasında bakın nasıl anlattı

Yanan evin sahibi genç kızın babası Osman Acar'da yangından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, mutfakta bulunan fırın ve bulaşık makinasının fişlerinin bulunduğu bölümde çıkan yangında büyük panik yaşadığını belirterek, düğün için yanan çeyiz eşyalarının zarar gördüğünü belirterek". Şükrediyoruz ki çocuklarımıza bize bir zarar gelmedi. Dünya malı dünyada kalır diye düşünüyoruz" diyerek te  teselli oluyor:

Evde hasarın büyük olduğu eşyaların da kullanılamaz halde olduğu görüldü. Yangınla ilgili araştırma devam ediyor.

Haber:E.TAYHAN