Chevrolet trax satışa başladı
Düzce Kervan Otomotiv Sahibi Şemsi Durdu, Chevrolet Türkiye Satış Müdürü Murat Berkel’in ziyaretinin amacını anlatırken, Trax’ın satışının Türkiye ve Avrupa ile aynı anda Düzce’de başladığını belirtti.
“Bugün aramızda Chevrolet Türkiye Satış Müdürü Murat Berkel ve bölge müdürü Orkun Akmansoy aramızda. Kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Türkiye’de ve Avrupa da ilk defa satışa başlayan trax burada da aynı anda satışa başladı. Sün plazamızda satışına başladık. Trax’n müjdeli haberlerini vermek için ve son incelemeleri yapmak için buraya geldiler. İkinci defa Düzce ye geliyor. Bunun onurunu yaşıyoruz. Birazdan kendilerine Düzce’yi gezdireceğiz. Bize kuruluşumuzdan bu yana verdikleri desteklerden dolayı Chevrolet Türkiye Satış Müdürü ve ekibine teşekkür etmek istiyorum”
Chevrolet Türkiye Satış Müdürü Murat Berkel ise Kervan Otomotiv’in Satış ve satış sonrasında en iyi hizmet veren bayilerden biri olduğunu söyleyerek övgüler yağdırdı.
Berkel, “ Bende kervan otomotive çok teşekkür ediyorum. Kendileri 2008 yılından bu güne kadar Chevrolet bayrağını Düzce’de en iyi şekilde temsil ettiler. Satış ve satış sonrasında en iyi hizmet veren bayilerimizden bir tanesi. Trax arabamızı Avrupa ile aynı anda satışa sunduk. Traxı’n iki farklı motor seçeneği var. 1.6 - 115 beygirlik ve 1.4 -140 beygirlik iki farklı motor seçeneği var. Çok farklı donanım seçenekleri var. Bu sene 1500 kadar Trax satmayı hedefliyoruz” dedi.
Ayrıca Chevrolet’in 102 yıldır Dünya’da satış yaptığını 136 ülkede faaliyet gösterdiğini ifade eden Berkel “Chevrolet yaklaşık 102 yıldır Dünya da satışta ve 136 ülkede faaliyet gösteriyor. Dünyada 6,6 saniyede bir satılıyor. Avrupa’da ve Türkiye’de önümüzdeki yıllarda büyümeye devam edecek. Kervan ailesine vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz bol satışlar diliyoruz” dedi.

Haber: M. YILMAZ