Yaz mevsiminin sonlarına yaklaştığımız bugünlerde düğün sezonun en yoğun olduğu günler yaşanıyor. Özellikle hafta sonları Düzce’nin birçok noktasında düğün konvoylarının korna sesleri ile yankılanıyor…


Tabi ev, eşya, salon hazırlıklarının yanında da fotoğraf çekimi de evliliklerde önemli bir yere sahip. Hayatlarının en mutlu günlerini fotoğraf karesiyle ölümsüzleştirmek isteyen çiftler, birbirinden ilginç mekanlarda poz veriyor.


En özel anlarını unutulmaz kılan fotoğrafları stüdyo yerine dış mekanlarda çektiren çiftler, mutluluklarını ömür boyu unutmuyor. İşte bir yıl önce dünya evine giren ancak fotoğraf çektirmeyi es geçen Gamze-Ceyhun Asuk çifti, evlilik yıldönümlerinde ilginç bir fotoğraf çekimine imza attı.


Çift, 1 yıl aradan sonra yeniden gelin ve damatlıklarını giyerek poz verdi. Asuk çifti, poz vermek için Karadeniz’in serin sularını tercih etti. Hafta sonu hırçın dalgaların hâkim olduğu Akçakoca’da gelinlik ve damatlıkla denize giren çift, farklı bir fotoğraf çekimine imza attı. Gelin Gamze Asuk, beyaz gelinliği ile denize girerken, eşi Ceyhun Asuk da paçaları sıvayarak eşine eşlik etti.


Gelin ve damadın yanı sıra fotoğrafçı da karaya vuran dalgalardan nasibini aldı. Çifte yakınlarından oluşan 15 kişilik bir grup da eşlik etti.

 

 

Haber: İ. Keleş