Çilimli Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür, Dayanışma ve Kardeşlik Festivali Çilimli'de bu yıl yine Haziran ayı içinde yapılacak.
3 gün sürecek festivalin 1.günü Sinan Yılmaz, 2. günü Lara, 3. günü ise Sinan Özen sahne alacak. Festivalde gün içerisinde de çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Kadınlar arası yemek yarışmasında bu yıl sürpriz hediyeler de verilecek.
Kültür, Dayanışma ve Kardeşlik Festivali ile ilgili bilgiler veren Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz geçen yıla oranla daha güzel bir festival programı hazırladıklarını ifade ederek “amacımız halkımıza moral kaynağı oluşturabilmek ve dışarıdan gelecek olan misafirlerimizle Çilimli’nin sosyal ağını genişletmek olacaktır.” dedi.
2. Etap TOKİ Başvuruları Sona Erdi

2. Etap TOKİ’lerle ilgili de bilgiler veren Yavuz, Çilimli Yeşilmahalle’ye yapılacak 2. Etap TOKİ başvurularının 25 Mayıs tarihinde sona erdiğini söyledi. 2+1 daireler için 230 kişi, 3+1 daireler için 21 kişinin başvuru yaptığını söyleyen Yavuz, en kısa sürede TOKİ konutlarının yapımına başlayacaklarını söyledi.

Haber;S. KAŞKIR